Szolgáltatásaink

r_keeper Pizza Delivery Webshop - Online rendelés

Bizonyára Ön is tudja, hogy az online rendelések százalékos aránya évről évre nő, helyenként már meghaladja a 80%-ot. Előnye a hagyományos telefonos rendelésfelvételel szemben, hogy míg egy diszpécser egy rendelést rögzít egy időben, az online felületen ugyanabban a másodpercben akár több százan is leadhatják rendelésüket.

Webshop modulunk segítségével online fogadhat rendeléseket. A rendelések a Pizza Delivery-ben automatikusan megjelennek, így Önnek nem kell azokat manuálisan rögzíteni. Az étlapot a webshop az r_keeper-ből szinkronizálja, így a menüt elég egy helyen rögzíteni. Az ételekhez tartozó képeket és részletes termék leírásokat a webshop karbantartó felületén adhatja meg, akárcsak a nyitvatartási időt és egyéb tartalmi elemeket. A webshop folyamatos működését az UCS szerverei biztosítják, így Önnek ezzel nem kell bajlódni, pusztán egy ‘online rendelés’ menüpontot kell honlapján elhelyezni. A webshop-hoz kinézetet sablonokból választhat, melyet felöltöztetünk színeibe és logójával ellátjuk, így villám gyorsan indulhat az online rendelés. Lehetősége van egyedi kialakításra is, viszont ez minden esetben egyeztetést igényel költség és határidő oldalról egyaránt.

Webshop modulunk költségei két részből állnak. Az első egy egyszeri beruházás, amely magában foglalja a webshop modult és egyediesítését, a másik a havi fenntartási költség, melyeket táblázatos formában lent foglalunk össze. A havi fenntartási költség a rendelések darabszámától független.

Rendeléseket 08:00 és 22:00 között tudunk felvenni. Sajnos most nem tudunk rendeléseket fogadni.